Antena 3 CNN Actualitate Portretul lui Gigi Becali, acoperit cu var la Mănăstirea Maglavit (VIDEO)

Portretul lui Gigi Becali, acoperit cu var la Mănăstirea Maglavit (VIDEO)

Portretul lui Gigi Becali, acoperit cu var la Mănăstirea Maglavit (VIDEO)
14 Sep 2009   •   19:29

Banul, ochiul dracului, a aruncat o privire şi în Sfântă Mănăstire de la Maglavit. Portretul lui Gigi Becali, de la intrarea în biserică, a fost acoperit cu var. Stareţul mănăstirii spune că asta s-a întâmplat pentru că Becali nu şi-ar fi ţinut promisiunile.

Uite ctitorul, nu e ctitorul. Aşa se joacă pictorul mănăstirii de la Maglavit cu portretul lui Gigi Becali. Portretul fusese pictat la intrarea în lăcaşul sfânt, dar acum a fost acoperit cu var.

?Cine a făcut aia, l-a pus diavolul să facă. Că Dumnezeu nu te pune să strici faţa celui care îţi face biserică şi casă! Am înţeles că-s supăraţi că n-am trecut pe acolo. Nu e important să fiu eu acolo. Important e că eu am dat bani până acum o lună de zile, la biserică. M-aţi înţeles? La pictarea bisericii?, a spus Gigi Becali, unul dintre ctitorii Mănăstirii Maglavit.

Supărarea nu este însă doar a pictorului. Stareţul mănăstirii spune că firma angajată de Becali pentru reparaţii, a făcut treabă de mântuială.

Acum 5 luni însă detaliile portretului nu au contat. Stareţul mănăstirii Maglavit oficia o slujbă specială pentru finanţatorul Stelei, Gigi Becali, care fusese arestat. La slujbă au participat 150 de oameni.

?Unii chiar au concluzionat că ne-am făcut treaba cu George Becali şi apoi l-am dat jos de pe perete?, a spus preotul Vladimir, stareţul Mănăstirii Maglavit.



Observator

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close