Antena 3 CNN Actualitate Mai multe porturi din Constanța, Mangalia și Midia, închise din cauza vântului

Mai multe porturi din Constanța, Mangalia și Midia, închise din cauza vântului

Porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea, Mangalia și Midia au fost închise marți din cauza vântului puternic, a anunțat Centrul Infotrafic.

Mai multe porturi din Constanța, Mangalia și Midia, închise din cauza vântului
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2022   •   12:14

„Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea, Mangalia și Midia”, a transmis Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Polițiștii anunță că traficul a fost reluat marți dimineața pe DN 67C, între localitățile Novaci și Rânca, pe tronsonul kilometric 16-34+800 de metri, județul Gorj, însă se circulă îngreunat, în condiții de iarnă, fiind permis accesul doar autovehiculelor de teren sau celor echipate cu lanțuri antiderapante. În continuare acționează utilaje de deszăpezire.

Sunt semnalate ninsori slabe în județul Prahova, pe DN 1A, între loc. Valea Plopii – Cheia (limita cu jud. Brașov), iar pe DN 1 se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără precipitații, vizibilitatea fiind bună.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună, nefiind evenimente rutiere în desfășurare.

×
Subiecte în articol: Constanța mangalia Midia vant port
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close