Antena 3 CNN Actualitate Porturile constănţene au fost redeschise datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteo

Porturile constănţene au fost redeschise datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteo

Porturile constănţene au fost redeschise datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteo
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Noi 2010   •   09:25
UPDATE. Porturile constănţene au fost redeschise, vineri la prânz, datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, după ce toate operaţiunile fuseseră sistate vineri dimineaţă din cauza ceţii dense, potrivit Mediafax.
   
Potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, în jurul orei 11.45 au fost reluate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud - maritim şi fluvial, şi Midia.
   
Activităţile în aceste porturi fuseseră suspendate vineri dimineaţă, începând cu ora 01.30, din cauza vizibilităţii scăzute, de sub o jumătate de milă marină, în condiţii de ceaţă densă.
   
De asemenea, din acelaşi motiv fusese restricţionat şi traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial, şi în acest caz activitatea fiind reluată în jurul orei 12.00.
   
Din cauza ceţii dense, activitatea în porturile constănţene a fost sistată şi joi dimineaţă, manevrele fiind reluate după aproximativ trei ore.


Activitatea în porturile constănţene a fost sistată din nou, vineri dimineaţă, din cauza ceţii dense, după ce porturile fuseseră închise şi joi dimineaţă, timp de aproximativ trei ore, tot în condiţii de vizibilitate scăzută, informează Mediafax.
   
Potrivit autorităţilor portuare constănţene, primul port închis, după ce vizibilitatea a scăzut sub o jumătate de milă marină, a fost Midia, în jurul orei 01.30.
   
Ulterior, manevrele navelor au fost suspendate şi în porturile Constanţa Nord, cu începere de la ora 02.10, şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial, de la ora 03.30.
   
De asemenea, tot din cauza vizibilităţii extrem de scăzute, în condiţii de ceaţă, a fost suspendat şi traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră prin ecluza de la Agigea.
   
Manevrele navelor în porturile constănţene, precum şi traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea, vor fi reluate imediat ce condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi.
   
Din cauza ceţii dense, activitatea în porturile constănţene a fost sistată şi joi dimineaţă, manevrele fiind reluate după aproximativ trei ore.

×
Subiecte în articol: porturi ceata manevre vizibilitate nave canal
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close