Antena 3 CNN Actualitate Poșta Română: ”Permitem accesul tuturor clienților în oficiile poștale, fără certificatul verde”

Poșta Română: ”Permitem accesul tuturor clienților în oficiile poștale, fără certificatul verde”

Poșta Română a transmis într-un comunicat că va permite accesul tuturor clienților în oficiile poștale, fără a solicita certificatul verde la intrare, doar cu mască și respectarea normelor sanitare.

Poșta Română: ”Permitem accesul tuturor clienților în oficiile poștale, fără certificatul verde”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    25 Oct 2021   •   14:37

”Compania Națională Poșta Română asigură clienților săi acces total la serviciul universal în toate subunitățile poștale, în condiții de siguranță, în contextul suplimentării măsurilor de limitare a răspândirii infectării cu SARS-Cov-2.

Toți clienții Poștei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poștale, pot intra în incinta subunităților noastre fără a prezenta certificatul verde. Pensionarii și părinții pot să ridice pensiile și alocațiile așa cum au făcut-o și până acum!

Așadar, la intrarea în oficii, nu solicităm prezentarea Certificatului verde, prin care să faceți dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2, dar, pentru siguranța noastră, a tuturor, vă rugăm:

  • Să purtați în mod corect masca de protecție, care trebuie să acopere gura și nasul;

  • Să vă dezinfectați mâinile, atât la intrare, cât și la ieșire, folosind dezinfectantul pus la dispoziția dumneavoastră în incinta subunității poștale;

  • Să respectați regula de o persoană în incinta oficiului;

  • Să respectați distanțarea socială, de cel puțin 2 m între persoane, atunci când așteptați la intrare.

Prin natura activității sale de furnizor de servicii poștale universale, Poșta Română este exceptată, în conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotărârii pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Toate aceste măsuri sunt luate pentru a proteja sănătatea dumneavoastră și pe a colegilor noștri. Împreună, cu responsabilitate și conformare, vom pune capăt pandemiei”, a transmis Poșta Română într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: Posta Romana certificat verde
Parteneri
Ce trebuie să conţină rucsacul de urgenţă în caz de cutremur
x close