Antena 3 CNN Actualitate Poșta Română va livra cumpărăturile pentru un lanț important de hipermarketuri

Poșta Română va livra cumpărăturile pentru un lanț important de hipermarketuri

Poşta Română a încheiat un parteneriat cu lanțul de supermarketuri Auchan pentru livrarea comenzilor online. Potrivit contractului, comenzile vor fi livrate în 24 sau 48 de ore, în funcţie de destinaţie.

Poșta Română va livra cumpărăturile pentru un lanț important de hipermarketuri
Sursa foto: pixabay.com
12 Mai 2020   •   18:41

Auchan integrează serviciul StaiAcasă Plus, soluţia de livrare door-to-door dedicată distribuţiei rapide oferită de C.N. Poşta Română S.A. 

„În prima etapă, serviciul va fi disponibil în municipiul Suceava şi localităţile limitrofe, iar prin intermediul noii opţiuni, clienţii vor putea comanda alimente la temperatură ambientală, dar şi produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, cu o greutate maximă a comenzii de 30kg. În perioada următoare, compania va extinde treptat această opţiune la nivel naţionali”, conform unui comunicat emis de cele două companii.

Comenzile vor fi monitorizate prin sistemul Track&Trace pe tot fluxul de livrare, iar clienții vor primi inclusiv intervalul orar pentru livrare.

Ţinând cont de contextul actual, ambele companii se asigură că întregul flux de pregătire şi livrare a comenzilor respectă condiţii stricte de siguranţă sanitară, implementând o serie de măsuri de prevenire şi limitare a răspândirii virusului. 

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan şi o reţea de 24 magazine de proximitate MyAuchan., cu 10.000 de angajaţi și cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

Poşta Română este cel mai mare operator naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%). Compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale.

 

×
Subiecte în articol: Auchan Posta Romana livrare comenzi
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close