Antena 3 CNN Actualitate Poştaş înjunghiat şi aruncat la ghenă, în blocul în care împărţea pensiile

Poştaş înjunghiat şi aruncat la ghenă, în blocul în care împărţea pensiile

Poştaş înjunghiat şi aruncat la ghenă, în blocul în care împărţea pensiile
Sursa foto: postas
27 Mai 2010   •   19:30

Un poştaş din Bucureşti care împărţea pensiile în sectorul 3 a fost înjunghiat în scara unui bloc şi aruncat la ghenă de un tâlhar. Atacatorul a fugit cu 4000 de lei, restul de alocaţii şi pensii pentru cei din bloc.

Criminaliştii şi medicii SMURD au împânzit aseară un bloc din sectorul 3 al capitalei. Locatarii au rămas şocaţi când au descoperit trupul unui bărbat care zăcea chiar la ei în imobil.

Atacul a avut loc în scara blocului.. Dupa ce a fost înjunghiat, poştasul a fost ascuns în ghenă. Cei care locuiesc la etajul 2, chiar lângă locul atacului spun că nu au auzit nimic!

Bărbatul a fost dus la spitalul Bagdasar Arseni unde medicii au reuşit să-l stabilizeze. Acum e în afara oricărui pericol.

Nu este însă cel mai grav caz de acest gen. În urmă cu 3 ani, o femeie din Cluj care împărţea pensiile, a fost atacată şi ucisă chiar în casa unui clujean. A fost descoperită după o săptămână, îngropată în debaraua criminalului. Bărbatul, care s-a ales cu 500 de lei, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Observator

×
Subiecte în articol: postas injunghiat pensii hot
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close