Antena 3 CNN Actualitate Se fac angajări la stat! Salariile pot depăși suma de 37.000 de lei lunar | Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească românii

Se fac angajări la stat! Salariile pot depăși suma de 37.000 de lei lunar | Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească românii

Românii care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să știe că sunt disponibile mai multe posturi vacante în cadrul unei instituții mari de stat. Salariile pot depăși 37.000 de lei lunar.

Se fac angajări la stat! Salariile pot depăși suma de 37.000 de lei lunar | Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească românii
Sursa foto: Getty Images I Pichsakul Promrungsee
de Roxana Mihăiescu    |    21 Mar 2024   •   23:00

În perioada următoare se fac angajări la o instituție importantă de stat, iar cei care sunt interesați trebuie să afle că există câteva condiții pe care trebuie să le îndeplinească.  

Se fac angajări la stat în perioada următoare

Într-un comunicat de presă emis de reprezentanții ​Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), aceștia au anunțat scoaterea la concurs a trei posturi de specialiști în tehnologia informației (IT-iști).

Astfel, românii cu abilități în domeniul IT pot să aplice pentru următoarele posturi: expert hardware și virtualizare, expert baze de date și un expert dezvoltare și operare (DevOps).

Candidații care vor trece cu brio de concurs pot încasa salarii lunare care pot ajunge la peste 37.000 de lei brut.

”Nivelul de salarizare va reprezenta de până la cinci ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024 (5×7.567 lei)”, potrivit CNAS, notează HotNews.ro.

Condiții necesare pentru a participa la concursul de angajare

Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

-să fie absolvenți de învățământ superior (nivel licență, master) cu specializarea IT;

-să aibă minim doi ani de experiență profesională atestată în domeniul studiilor;

-să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex, care a presupus integrarea hardware/software/baze de date.

Mai multe detalii legate de tematica și bibliografia concursului, atribuțiile posturilor scoase la concurs și criteriile de evaluare a activității, pot fi analizate pe site-ul instituției, www.cnas.ro, în secțiunea ”Informații publice”, sub-secțiunea ”Posturi vacante”.

×
Subiecte în articol: CNAS posturi libere
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close