Antena 3 CNN Actualitate Două posturi TV din Ucraina vor fi retransmise pe teritoriul României

Două posturi TV din Ucraina vor fi retransmise pe teritoriul României

CNA a acordat joi drept de retransmisie pe teritoriul României pentru două posturi tv din Ucraina.

Două posturi TV din Ucraina vor fi retransmise pe teritoriul României
de Dana Musceleanu    |    24 Mar 2022   •   15:06

Posturile Espreso și Rada TV din Ucraina pot fi retransmise pe teritoriul României, fără ca distribuitorii să ceară acorduri de retransmisei din partea celor două canale de televiziune, a decis, joi, CNA.

Consiliul Național al Audiovizualului a analizat joi solicitarea primită din partea Consiliului Național al Televiziunii și Radiodifuziunii din Ucraina, precum și pe cea a societații Limited Liability Company ”Goldberry”, de a retransmite pe teritoriul României postul Rada TV, respectiv Espreso.

„CNA informează distribuitorii de servicii de programe că pot retransmite cele două posturi fără a solicita acorduri de retransmisie din partea Rada TV și Espreso”, potrivit unui comunicat de presă.

80.000 de ucraineni staţionaţi în România

Aproape 9.000 de ucraineni au intrat în România, în ultimele 24 de ore. În total, de la declanşarea crizei, au intrat în România 527.553 de cetăţeni ucraineni.

Miercuri, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 54.217 de persoane, dintre care 8.910 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 4,1% faţă de ziua precedentă).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.855 cetăţeni ucraineni (în creștere cu 5,4%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.692 cetăţeni ucraineni (scădere cu 17,9%).

De la declanşarea crizei până miercuri, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 527.553 cetăţeni ucraineni. Dintre aceştia au rămas pe teritoriul ţării noastre în jur de 80.000 de persoane. 

 

×
Subiecte în articol: tv CNA Ucraina
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close