Antena 3 CNN Actualitate "Apă mare cum n-am mai văzut!". Potop în zeci de localităţi din vestul ţării. Zeci de case au fost distruse de inundaţii

"Apă mare cum n-am mai văzut!". Potop în zeci de localităţi din vestul ţării. Zeci de case au fost distruse de inundaţii

A fost prăpăd în judeţul Caraş-Severin după inundaţiile din ultimele ore. Peste 50 de case şi alte câteva zeci de gospodării şi terenuri agricole au fost măturare de viituri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2023   •   07:57

Şi în judeţele Arad, Hunedoara sau Gorj, apele au rupt garduri şi porţi, au dărâmat copaci şi au avariat maşini. Au fost chiar şi situaţii în care oamenii să iasă pe geam pentru a se salva din calea apelor.

Şi judeţul Hunedoara a fost lovit de potop, iar apele scurse de pe versanţi au inundat străzile.

Citeşte şi: Cod portocaliu şi cod galben de ploi torenţiale pentru un sfert din ţară | ANM, prognoza meteo actualizată

Natura a lovit, din nou, judeţul Caraş-Severin şi a lăsat în urmă un adevărat dezastru. Cea mai afectată a fost o gospodărie unde viitura a rupt poarta casei, a dărâmat un perete şi a inundat locuinţa. Numai acoperişul casei a rămas neatins de viitură.

Cu lacrimi în ochi, proprietara se uită neputincioasă cum apa i-a distrus agoniseala de o viaţă.

"Tot a luat. A intrat şi în casă", a declarat femeia.

O altă femeie a povestit că totul s-a întâmplat în 30 de minute.

"Cu voia lui Dumnezeu. Nu avem ce face. În jumătate de ceas s-a strâns tot. Apă mare cum n-am mai văzut!", a explicat femeia.

În Arad, o ploaie torenţială de câteva zeci de minute a paralizat circulaţia maşinilor şi tramvaielor în zonele joase ale oraşului. Mulţi dintre şoferi şi-au pierdut în apă numerele de înmatriculare sau capacele roţilor.

×
Subiecte în articol: inundatii Gorj Hunedoara Caras-Severin
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close