Antena 3 CNN Actualitate  Poveste de coșmar într-un tren din România. Ce au pățit doi tineri după ce „au îndrăznit“ să se sărute. “Sunt încă în stare de șoc”

 Poveste de coșmar într-un tren din România. Ce au pățit doi tineri după ce „au îndrăznit“ să se sărute. “Sunt încă în stare de șoc”

 Poveste de coșmar într-un tren din România. Ce au pățit doi tineri după ce „au îndrăznit“ să se sărute. “Sunt încă în stare de șoc”
07 Aug 2017   •   16:41

O tânără din Sibiu, studentă la Medicină, a povestit pe pagina personală de Facebook un incident extrem de revoltător care a avut loc trenul Mangalia – Bucureşti. Tânăra se întorcea de la mare cu trenul, unde s-a iscat un adevărat scandal după ce un bărbat ar fi fost revoltat că doi tineri s-au sărutat, pe care mai apoi i-a acuzat că-i influenţează fiul în mod negativ. Iar pentru aplanarea conflictului a fost nevoie chiar și de intervenția polițiștilor, 

Iată mai jos postarea care a devenit în scurt timp virală pe Facebook: 

Am decis sa scriu aceasta postare deoarece este singura arma pe care o am in momentul acesta in fata unei nedreptati enervant de stupide. Daca imi spunea cineva ca asa ceva se poate intampla intr-o tara relativ civilizata, nu il credeam niciodata. Sunt inca in stare de soc pentru ca am realizat ca nimic nu ma poate apara in fata prostiei, nici politistul, nici oamenii din jur, nici sistemul juridic, nimeni. Continuarea AICI.

 

×
Subiecte în articol: tren tineri sarut soc
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close