Antena 3 CNN Actualitate Poveste tragică: Tânăra care a fost împuşcată de iubitul ei în Dâmboviţa este sora fostului fotbalist Marian Pârşă

Poveste tragică: Tânăra care a fost împuşcată de iubitul ei în Dâmboviţa este sora fostului fotbalist Marian Pârşă

Poveste tragică: Tânăra care a fost împuşcată de iubitul ei în Dâmboviţa este sora fostului fotbalist Marian Pârşă
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2013   •   10:25

Tânăra de 23 de ani care a fost împuşcată în cap de ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, care a murit în 2010, la vârsta de 23 de ani, în urma cancerului, conform Mediafax.
   
Tânăra, Elena Pârşă, este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, mort în februarie 2010, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer.
   
Tănăra lucrează la Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei Vlădeni, localitate învecinată comunei Caragiale.
   
Fata, care a fost împuşcată în cap de către prietenul ei, poliţist, este în stare foarte gravă, la ora transmiterii acestei ştiri ea fiind adusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
   
"Este în stare foarte gravă, în comă depăşită. A fost echilibrată hemodinamic şi respirator şi a ajuns la Spitalul Floreasca", a declarat directorul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Radu Petrescu, precizând că pronosticul în acest caz este rezervat.
   
Un poliţist în vârstă de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană I. L. Caragiale a fost găsit mort în maşina sa, iar prietena lui de 23 de ani este în stare gravă la spital, primele date arătând că poliţistul şi-a împuşcat iubita cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cei doi au fost găsiţi morţi în maşina poliţistului, fiind descoperiţi de către colegii bărbatului.
   
Poliţistul era ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna Caragiale şi avea 30 de ani, iar iubita acestuia 23 de ani.
   
"Bărbatul era mort, iar tânăra a fost găsită în viaţă şi a fost transportată la spital. O echipă de cercetare condusă de un procuror criminalist a început o anchetă la faţa locului, iar Biroul Intern al Poliţiei Dâmboviţa verifică modul de folosire a armei şi activitatea poliţistului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.
   
Primele date ale anchetatorilor arată că poliţistul, agent principal Marius Cârstea, şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.
   
Colegii poliţistului spun că acesta ieşise din serviciu sâmbătă seară, iar ulterior s-a întâlnit cu iubita sa, cei doi fiind descoperiţi duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00.
   
Poliţistul locuia în I. L. Caragiale, lângă dispensarul localităţii şi obişnuia să parcheze maşina în curtea acestei instituţii. Duminică dimineaţă, colegii poliţistului au văzut maşina acestuia parcată în spatele  dispensarului, fapt neobişnuit, astfel că au mers la autoturism să vadă dacă s-a întâmplat ceva.
   
Poliţistul, care este ajutorul şefului de post din comună, era divorţat din toamna anului trecut, însă colegii acestuia spun că nu crease probleme şi că ultima dată fusese testat psihologic în noiembrie 2012.

×
Subiecte în articol: tanara Dambovita politist
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close