Antena 3 CNN Actualitate Povestea ceasurilor BUNE, DAR DIFERITE, din Capitală. "Să aveţi fix un an minunat!"

Povestea ceasurilor BUNE, DAR DIFERITE, din Capitală. "Să aveţi fix un an minunat!"

Povestea ceasurilor BUNE, DAR DIFERITE, din Capitală. "Să aveţi fix un an minunat!"
Sursa foto: Foto: Antena 3
01 Ian 2014   •   12:01

Ne vedem la ceas. La 12. La ceas la Universitate, la ceas la gara, la ceas la Obor. Trei ceasuri bune, dar diferite. Fără a avea pretenţia că sunt elveţieni, bucureştenii au întâmpinat Anul Nou după ceasuri diferite. Important e să fie ceasuri bune şi să aducă bucurii.

"Astrologii spun că marţea sunt trei ceasuri rele. Şi asta deoarece trei ore ale acestei zile sunt guvernate de malefica planeta Marte. Bucureştenii n-au au avut poate 3 ceasuri rele, însă, cu siguranţă, vor avea trei ceasuri diferite.

Ca orice metropolă, şi Bucureştiul e împânzit de ceasuri. Trei însă sunt reprezentative: cel de la Gară, la care te uiţi că să nu pierzi trenul, cel de la Universitate unde se întâlnesc îndrăgostiţii şi ceasul de la Obor. Alt loc de întâlnire important din Capitală.

Cât timp bucureştenii de lângă căile ferate vor servi şampania, cei de la Universitate se pregătesc să numere trecerea în noul an.

Conform ceasului de la Universitate, cei care se vor afla la kilometrul 0 al Capitalei la miezul nopţii, vor intra în noul an cu 2 minute mai târziu ca cei de la Gara de nord.

Aşa cum nici economia nu merge în tandem cu socoteala românului, nici ceasul comercianţilor de la Obor nu se pupă cu restul. Acolo Revelionul a venit şi mai târziu. 

Indiferent de ceas, important e ca noul an să vă aducă ceasuri de bucurie şi împliniri. Să aveţi fix un an minunat.

×
Subiecte în articol: ceas ORA obor gara de nord
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close