Antena 3 CNN Actualitate Povestea din spatele crimei de la Timişoara. Băiatul era proxenetul studentei (VIDEO)

Povestea din spatele crimei de la Timişoara. Băiatul era proxenetul studentei (VIDEO)

Povestea din spatele crimei de la Timişoara. Băiatul era proxenetul studentei (VIDEO)
Sursa foto: Crima Timisoara
02 Aug 2009   •   20:58

Crima de la Timişoara, în care doi studenţi, un băiat şi o fată, au tăiat în bucăti un barbat de 65 de ani, are şi o explicaţie. Băiatul era de fapt proxenetul studentei la care victima venise pentru amor pe bani. Nu s-au înţeles la sumă, iar băiatul a sărit cu cuţitul. Amândoi au participat apoi la tranşarea cadavrului. ?Din declaraţiile lor rezultă că fiecare dintre ei au tăiat câte un picior al victimei?, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Mihaela Pop.

Băiatul de 20 de ani a fost prins încă de sâmbătă seară. Când a auzit poliţia la uşă a luat repede un cuţit şi şi-a tăiat venele de la mâini şi de la picioare. A pierdut foarte mult sânge, dar nu destul de mult ca să scape de calvarul anchetei.

Fata s-a predat singură la poliţie duminică dimineaţă. Până la momentul predării a hoinărit pe străzi, iar când s-a predat era foarte slăbită. De la prietenie, Sergiu şi Carmen ajunseseră să dezvolte o relaţie proxenet-prostituată. ?Din declaraţii rezultă că fata a mai întreţinut relaţii sexuale pentru bani şi anterior?, spune Mihaela Pop. ?Inculpatul, dintr-un anunţ din ziar, a luat legătura cu victima?

Aşa a ajuns bărbatul de 65 de ani împreună cu studenta de 20. Carmen şi Sergiu închiriaseră camera de cămin, doar pentru partidele de sex dintre tânără şi clienţi. Acum două seri, însă, ceva nu a mers. Nu s-au înţeles la suma de bani pe care victima avea să i-o plătească inculpatei pentru prestaţiile sexuale. Era vorba de 500 de euro, pe care bătrânul îi promisese pentru o partidă de sex. Sergiu a intrat peste cei doi în cameră şi l-a înjunghiat pe clientul studentei. S-a oprit abia după 50 de lovituri de cuţit.


După aceea, cei doi au hotărât să scape de cadavru. Pe bucăţi. Înainte, au ieşit să cumpere pungi, apoi au început să-l tranşeze împreună, după care au împachetat trunchiul bărbatului într-un geamantan şi au dus cadavrul la portbagajul maşinii victimei. Planul li se părea simplu. Urma să-l ducă în afara oraşului şi să-l incendieze cu tot cu maşină. Dar, din nou, ceva nu a mers: maşina.

Acesta a fost momentul în care Carmen şi Sergiu şi-au dat seama că nu mai au nicio scăpare. Aşa că şi-au despărţit drumurile. Sergiu s-a dus în apartamentul lor în care stăteau cu chirie şi şi-a tăiat venele la mâini şi la picioare. Carmen, a hoinărit pe străzi o zi şi o noapte. S-au întâlnit, astăzi, din nou, în faţa anchetatorilor.

Din primele probe, anchetatorii îl văd pe Sergiu, criminal, iar pe Carmen, complice la una dintre cele mai îngrozitoare crime din România ultimilor ani.



Observator

×
Subiecte în articol: Carmen Bejan
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close