x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Povestea lui Răzvan Iordache a sensibilizat o ţară întreagă. După 22 de ani în scaunul cu rotile, în cateva luni ar putea face paşi singur

de S.T.   •   16 Aug 2017   •   22:57
Povestea lui Răzvan Iordache a sensibilizat o ţară întreagă. După 22 de ani în scaunul cu rotile, în cateva luni ar putea face paşi singur 534

Răzvan Iordache și-a petrecut peste 20 de ani în scaunul cu rotile. În 1995, la doar 17 ani, Răzvan a suferit un groaznic accident și a rămas paralizat.

Apelul lansat în urmă cu câteva luni, la Antena 3, a avut ecou și tânărul Răzvan Iordache a fost operat în Thailanda. 

„Am reusit! Multumim Bunului Dumnezeu, operatia a decurs perfect, si a fost un succes 100%! Medicii au testat stimulatorul in timpul operatiei, am miscat picioarele, si totul a decurs conform asteptarilor medicilor! Acum, 3 zile ma lasa sa ma refac si de Marti vor porni stimulatorul, si voi incepe recuperarea intens! Multumim enorm tuturor pt ca v-ati rugat pt mine!”, a scris Răzvan Iordache pe pagina sa de Facebook.

VEZI AICI POVESTEA EMOȚIONANTĂ A LUI RĂZVAN IORDACHE

Tânărul are acum o nouă șansă de a merge din nou, însă a avut nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru o operație de implantare în coloană a unui dispozitiv electronic.

Operația era mult prea costisitoare pentru familia sa, așa că Răzvan a avut nevoie de ajutor pentru a strânge suma necesară, de 100.000 de dolari.

Banii s-au strâns în doar două zile. Răzvan vă mulțumește tuturor!

 

sati