Antena 3 CNN Actualitate Povestea mai puțin știută a polițistului agresat de Cristian Boureanu. Toți îl consideră un erou!

Povestea mai puțin știută a polițistului agresat de Cristian Boureanu. Toți îl consideră un erou!

Povestea mai puțin știută a polițistului agresat de Cristian Boureanu. Toți îl consideră un erou!
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
10 Iun 2017   •   11:19

Detalii inedite despre polițistul agresat de fostul deputat Cristian Boureanu în trafic, după ce mașina în care se afla a fost oprită în timpul unei razii a Poliției Rutiere, pe un bulevard din Capitală. 

Polițistul agresat este considerat un erou după un alt incident în trafic, petrecut la sfârșitul anului trecut. Acesta a ajutat o tânără gravidă să ajungă în siguranță și la timp la spital pentru a naște.

Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu. Pentru că nu putea sta cu mâinile în sân, cu sprijinul colegilor, polițistul a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici.

Ulterior, cu un buchet de flori în mână, polițistul le-a vizitat la maternitate pe mama și pe fiica ei.

Boureanu a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră

Boureanu i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei. Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a lovit un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră, pe o stradă din zona pieţei Charles de Gaulle.

Maşina în care se afla Boureanu, împreună cu iubita şi cu şoferul său, a fost oprită de poliţişti la un control de rutină. Fostul parlamentar a început să-i înjure pe poliţişti şi să-i ameninţe. Totul a culminat cu o lovitură aplicată unui poliţist în zona inghinală.

Acum, Boureanu este arestat pentru 30 de zile, după ce i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close