Antena 3 CNN Actualitate Povestea neștiută a Anastasiei Cicati, actrița de 31 de ani ucisă de soț. Tânăra era mama unui copil de doar trei săptămâni

Povestea neștiută a Anastasiei Cicati, actrița de 31 de ani ucisă de soț. Tânăra era mama unui copil de doar trei săptămâni

Povestea neștiută a Anastasiei Cicati, actrița de 31 de ani ucisă de soț. Tânăra era mama unui copil de doar trei săptămâni
Sursa foto: foto: Facebook
20 Feb 2018   •   13:00

Detalii cutremurătoare ies la iveală la scurt timp după moartea Anastasiei Cicati, frumoasa actriță din Chișinău ucisă de soț. 

Tânăra din Las Fierbinți a fost găsită în apartamentul său cu gâtul tăiat. După ce a omorât-o, soțul acesteia s-a aruncat de la etaj. 

Anastasia Cicati avea doar 31 de ani și era căsătorită cu un medic stomatolog, alături de care avea o fetiță de doar trei săptămâni. 

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți". 

Tânăra a participat la diverse concursuri de frumusețe și a apărut pe coperta unor reviste foarte cunoscute, precum Playboy, GQ sau Maxim. De asemenea, ea a apărut și în videoclipul Crash and Burn, alături de DJ Basshunter, potrivit publika.md

Ceea ce nu multă lume știa despre Anastasia este că ea era foarte pasionată și de lumea muzicii și chiar lucra la un album al său. Actriței îi plăcea foarte mult și sportul, călătoriile și practica yoga. De curând își lansase și o linie de rochii de seară. 

Vestea că s-a stins din viață i-a întristat pe toți apropiații săi, care i-au umplut paginile de pe rețelele sociale cu mesaje de condoleanțe. 

×
Subiecte în articol: actriţă Chisinau
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close