Antena 3 CNN Actualitate Povestea tragică a tânărului mort la 18 ani în Munţii Făgăraş. Ce și-a dorit în locul unei petreceri de majorat

Povestea tragică a tânărului mort la 18 ani în Munţii Făgăraş. Ce și-a dorit în locul unei petreceri de majorat

Povestea tragică a tânărului mort la 18 ani în Munţii Făgăraş. Ce și-a dorit în locul unei petreceri de majorat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Apr 2018   •   19:12

Tânărul de 18 ani, care a murit în Munţii Făgăraş, şi-a dorit să cucerească Vârful Moldoveanu pe timp de iarnă în locul petrecerii de majorat. Promisiunea a făcut-o anul trecut, în luna decembrie, iar în expediţia în care şi-a găsit sfârşitul în urmă cu câteva zile era cu tatăl său şi cu un prieten.

„Deşi am plecat cu gândul de a urca pe Moldoveanu in locul unei petreceri de majorat, vremea s-a dovedit a fi foarte capricioasă, având parte de ploaie, lapoviţă, ninsoare și viscol din belşug. (…) Oricum, am încercat să răzbim prin toata zăpada şi prin ceaţă, în a doua zi însă ne-am oprit mai sus de Cabana Turnuri, la asa zisul Zid al Morţii, aproximativ 1900 de metri, unde am fost forţaţi să punem cortul. De dimineaţă am mai încercat încă o datã sa urcăm însă viscolul ne-a spulberat orice speranţe, asa că am decis sa ne întoarcem, neavând rost sa riscăm. Cam astea ar fi, chiar dacă nu am reuşit să-mi ating obiectivul a fost o tură «challenging» din care am avut foarte multe de învăţat şi mi-am promis că o sa cuceresc Vârful Moldoveanu pe timp de iarnă cât de curând posibil”, scria Octavian în luna decembrie.

Octavian s-a întors în 30 martie pentru a-şi ţine promisiunea, însă a murit pe munte, alături de tatăl său şi de un prieten al acestuia.

Citiți și:

Imagini incredibile de la operațiunea de salvare ale victimelor din masivul Făgăraș. Cum au fost aduși turiștii decedați de pe munte - VIDEO

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: muntii fagaras mort Fagaras petrecere
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close