Antena 3 CNN Actualitate Povestea tristă a micuților abandonați de mama lor la poarta Spitalului Judeţean din Alexandria

Povestea tristă a micuților abandonați de mama lor la poarta Spitalului Judeţean din Alexandria

Povestea tristă a micuților abandonați de mama lor la poarta Spitalului Judeţean din Alexandria
de S.T.    |    11 Dec 2018   •   12:27

Caz înfiorător în Alexandria! Doi copii de opt luni şi un an şi opt luni au fost abandonaţi de mama lor, în frig, chiar la poarta Spitalului Judeţean din localitate.

O femeie i-a găsit aproape degeraţi şi i-a dus înăuntru, unde medicii i-au internat imediat.

Antena 3 a aflat, în exclusivitate, povestea micuților.

Mama lor are 24 de ani și este din Iași. A ajuns în Alexandria în urmă cu mai multe luni, pentru un băiat cunoscut pe Facebook. După câteva discuții private, acesta a mers după ea în Iași, s-au întâlnit, apoi au decis să se mute împreună. A adus-o în Alexandria, împreună cu cei doi copii ai ei.

Femeia susține că cel cu care locuia i-a cerut să plece după o vreme.

Tânăra mamă și-a luat copiii și s-a mutat curând la un nou iubit. Și el avea un copil, așa că a acceptat-o pe femeia din Iași, care părea o victimă.

Noul iubit locuiește în satul Purani, comuna Vitănești, Teleorman. Bărbatul a aflat, din presă, că femeia pe care o luase acasă și-a abandonat copiii în fața spitalului din Alexandria. I-a recunoscut pe micuți din fotografiile publicate pe internet.

Inițial, a crezut că femeia l-a părăsit pur și simplu. La scurt timp, femeia l-ar fi sunat și i-ar fi spus că a plecat, iar „copiii sunt undeva unde e bine”.

Bărbatul a mers la poliție, luni, cu puțin timp înainte de miezul nopții, unde a povestit tot ce s-a întâmplat.

Cazul copiilor abandonați a intrat în atenția publică după ce femeia care i-a găsit la poarta spitalului a făcut apel pe Facebook la cei care i-ar putea recunoaște.

Cazul este anchetat acum de poliţie şi de Protecţia Copilului Teleorman.

×
Subiecte în articol: copii alexandria spital copii abandonati mama
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close