Antena 3 CNN Actualitate Prăpăd în Caraş-Severin. O ploaie de o oră a inundat sute de case din trei localităţi şi a dat peste cap traficul feroviar şi rutier (VIDEO)

Prăpăd în Caraş-Severin. O ploaie de o oră a inundat sute de case din trei localităţi şi a dat peste cap traficul feroviar şi rutier (VIDEO)

Prăpăd în Caraş-Severin. O ploaie de o oră a inundat sute de case din trei localităţi şi a dat peste cap traficul feroviar şi rutier (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Iul 2010   •   10:27

Prăpăd în judeţul Caraş-Severin! Trei localităţi şi sute de case au fost inundate după o ploaie torenţială de numai o oră. Şi traficul feroviar a fost dat peste cap, sute de oameni au aşteptat în câmp reluarea circulaţiei.

Cerul s-a rupt în Caraş Severin! Apele venite de pe versanţi au pornit la vale cu tot cu bolovani, pietre şi copaci până au ajuns în sate. Casele de la poalele munţilor Semenic şi Muntelui Mic au fost pur şi simplu măturate de puhoaie.

La Bucoşniţa, Goleţ şi în Slatina Timiş, apa a intrat în casele oamenilor luând totul pe sus.

În total, 300 de case au fost inundate în cele trei sate din Caraş-Severin.

Iar apele au făcut ravagii şi pe calea ferată. Sute de călători care mergeau pe ruta Bucureşti-Timişoara au aşteptat ore în şir în câmp să se reia circulaţia. Unele garnituri au avut întârzieri de până la şapte ore.

Potopul de peste zi nu s-a potolit nici noaptea. Drumul European 70 a fost inundat la ieşirea din Severin, iar străzile din oraş s-au transformat în doar câteva minute în lacuri.

Meteorlogolii spun că furtunile vor face în continuare ravagii, mai ales în jumătate de vest a ţării.



Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close