Antena 3 CNN Actualitate Prăpăd într-o comună din judeţul Gorj. Localitatea a fost lovită în aceeaşi zi de grindină şi de furtună

Prăpăd într-o comună din judeţul Gorj. Localitatea a fost lovită în aceeaşi zi de grindină şi de furtună

Prăpăd într-o comună din judeţul Gorj. Localitatea a fost lovită în aceeaşi zi de grindină şi de furtună
Sursa foto: Foto: www.mybiginsurance.com
02 Mai 2014   •   08:17

Prăpăd într-o comună din judeţul Gorj după ce localitatea a fost lovită, în aceeaşi zi, de grindină şi de furtună. Ploaia, care durat doar un sfert de oră, a inundat jumătate de sat, iar grindina a distrus totul în cealaltă parte a localităţii. Oamenii nu mai au nimic acum. Apa le-a inundat gospodăriile, iar gheaţa le-a distrus grădinile şi culturile de pe câmp.

Nenorocirea s-a abătut asupra stenilor din comuna gorjeană Dăneşti şi a lovit scurt, dar fără milă. Grindina care a căzut în jumătate de sat, în mijlocul primăverii, le-a făcut praf grădinile şi a lăsat în urmă un strat gros de gheaţă.

Nici cealaltă jumătate de sat nu a scăpat de furia naturii. O furtună care a durat doar un sfert de oră a inundat gospodăriile oamenilor.

Din cauza sanţurilor, din cauza drumurilor întrerupte pe acolo, nu sunt balastate, apavine in mijlocul străzii. Oamenii au săpat şanţuri pentru ca apa să se scurgă şi să nu le intre şi în case.

Cu doar o jumătate de lună în urmă, sătenii din Dăneşti au avut casele inundate după o altă furtună.

×
Subiecte în articol: furtuna grindina
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close