Antena 3 CNN Actualitate Prăpădul lăsat în urmă de ploi şi vijelii în mai multe judeţe din ţară. Apa a intrat în casele oamenilor

Prăpădul lăsat în urmă de ploi şi vijelii în mai multe judeţe din ţară. Apa a intrat în casele oamenilor

Ploile torențiale și vijeliile au lăsat un adevărat dezastru în urma lor în mai multe județe din țară. A fost prăpăd la Buzău, unde mai multe străzi au fost inundate și câteva mașini au fost avariate de copaci doborâți de vântul puternic. Vremea sevremă severă a produs probleme și pe litoral, unde a plouat într-o oră cât pentru 3 zile.

Prăpădul lăsat în urmă de ploi şi vijelii în mai multe judeţe din ţară. Apa a intrat în casele oamenilor
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2022   •   08:35

Străzi inundate și mai mulți copaci căzuți pe mașini în Buzău. Este bilanțul unei furtuni care a durat o jumătate de oră și care a dat peste cap circulația din oraș. Cantitatea de precipitații a fost de 40 de litri pe metru pătrat iar canalizările nu au mai făcut față.

A plouat puternic și pe litoral, într-o oră cât în 3 zile. Vijelia a adus averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, pe alocuri, grindină.
Strada paralelă cu faleza Cazinoului a fost inundată de șuvoaiele scurse din centrul vechi al orașului către mare.
În zona Delfinariu, recunoscută pentru problemele cu inundațiile, mai multe mașini au rămas blocate în șuvoaiele de apă.

A plouat torențial și în județul Vaslui. În comuna Viișoara a fost rupere de nori, spun sătenii. Pluviometrele au indicat peste 80 de litri pe metru pătrat în timp foarte scurt.

Cod galben de precipitații abundente a fost și la Brăila, unde apa a intrat și în câteva case.

×
Subiecte în articol: Vaslui Brăila Constanța Buzau
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close