Antena 3 CNN Actualitate Prefectul Capitalei a anunțat noile restricții, după intrarea în scenariul roșu. Unele școli trec în online

Prefectul Capitalei a anunțat noile restricții, după intrarea în scenariul roșu. Unele școli trec în online

Prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru, a anunțat miercuri noile măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului, după ce incidența cazurilor în București a trecut de pragul de 3 la mie.

Prefectul Capitalei a anunțat noile restricții, după intrarea în scenariul roșu. Unele școli trec în online
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    12 Ian 2022   •   16:17

Potrivit prefectului, vor exista restricții pentru cei care circula cu mijloacele de transport în comun, restaurantele și cafenelele vor funcționa în intervalul 5:00-22:00, iar cursurile în anumite școli vor trece în regim online.

Astfel, începând de luni, școlile și grădinițele cu rata de vaccinare a personalului sub 60% urmează să treacă în online. Sunt vizate 55 de școli și grădinițe.

"Soluția pe care am găsit-o până acum, pentru că operatorii de transport public au luat deja o serie de măsuri de la începutul pandemiei, și anul trecut, când creștea rata de incidență, am stabilit cu Metrorex suplimentarea trenurilor și STB-ul, de asemenea, a suplimentat. În zilele următoare vom avea noi întâlniri, dacă se va ridica problema și eventual vom propune chiar, să vedem dacă sunt necesare în acest context o eventuală suplimentare sau găsirea unor noi soluții", a declarat prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru.

×
Subiecte în articol: prefectul Capitalei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close