Antena 3 CNN Actualitate Prefecţii, convocaţi de Emil Boc, la o teleconferinţă pe tema problemelor generate de temperaturile scăzute

Prefecţii, convocaţi de Emil Boc, la o teleconferinţă pe tema problemelor generate de temperaturile scăzute

Prefecţii, convocaţi de Emil Boc, la o teleconferinţă pe tema problemelor generate de temperaturile scăzute
Sursa foto: Emil Boc
24 Ian 2010   •   10:28

Premierul Emil Boc i-a convocat pe prefecţi la o videoconferinţă, duminică, la ora 13.00, pentru a trece in revista problemele din teritoriu legate de vreme. Va fi luată în discuţie situaţia persoanelor fără adăpost, dar şi problema încălzirii locuinţelor în această perioadă cu temperaturi extrem de scăzute. De asemenea, premierul Emil Boc va discuta cu prefecţii şi despre problema deszăpezirii.

Sâmbătă noapte s-a înregistrat temperatura de -29,3 de grade Celsius. Frig a fost în toată ţara. La Rădăuţi au fost -27 de grade, Întorsura Buzăului ? -26 de grade, iar în Capitală s-au înregistrat -20. Este pentru prima dată, în această iarnă, când se înregistrează temperaturi atât de scăzute.

Numărul internărilor a crescut în ultimele zile, în toate spitalele din ţară. Majoritatea victimelor gerului sunt oameni fără adăpost. La Piatra Neamţ, şase oameni au ajuns la spital cu degerături, iar două dintre ei sunt în stare gravă. La Botoşani, poliţiştii comunitari au adunat mai mulţi oameni ai străzii pe care i-au dus la adăposturile sociale. Patru persoane fără adăpost, din Capitală, au decedat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close