Antena 3 CNN Actualitate Prefectul de Timiş, înregistrat când încerca să îşi cumpere postul cu 25.000 de euro (VIDEO)

Prefectul de Timiş, înregistrat când încerca să îşi cumpere postul cu 25.000 de euro (VIDEO)

Prefectul de Timiş, înregistrat când încerca să îşi cumpere postul cu 25.000 de euro (VIDEO)
Sursa foto: ovidiu draganescu
22 Ian 2009   •   22:20

De când creditul merge greu, s-a subţiat şi şpaga pentru funcţii. Cel putin aşa am putea crede citind ziarul Cancan. Jurnaliştii susţin ca prefectul de Timiş ar fi dat 25.000 de euro pentru încă o lună la Prefectură. Oficialul se apără spunând că era oricum pregătit să fie schimbat din funcţie.
Protagonistul înregistrării publicate de CANCAN este prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu. Ziarul suţine că oficialul a fost filmat în timp ce îşi negocia menţinerea în funcţie pentru încă o lună, cu un pretins aghiotant al preşedintelui Băsescu. Ziariştii de la Cancan spun că prefectul era dispus să facă şi concesii. Ar fi dat prefectura pe o funcţie în Ministerul Apărării.
Târgul urma să fie încheiat, cu banii pe masă, câteva zile mai târziu. La rândul lui, prefectul ripostează. Drăgănescu spune că îl cunoştea pe intermediar şi că nu s-a lăsat păcălit niciun moment. Mai mult, şi-ar fi dorit să facă la rândul lui un flagrant în care să-i prindă pe şantajişti.
Prefectul mai spune că şantajiştii au fost neinspiraţi când şi-au ales momentul. Dar, până una-alta, înregistrarea îl arată pe Drăgănescu disperat să-şi facă şi el rost de un post.

Observator

×
Subiecte în articol: mita spaga
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close