Antena 3 CNN Actualitate Pregătiri intense pe litoral, cu ocazia vacanţei de Sfânta Maria

Pregătiri intense pe litoral, cu ocazia vacanţei de Sfânta Maria

Pregătiri intense pe litoral, cu ocazia vacanţei de Sfânta Maria
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Aug 2011   •   22:03

De la chelner la patron, pe litoral, toată lumea a intrat în febra pregătirilor pentru minivacaţa de Sfânta Maria. Bugetarii au zi liberă luni şi marea trebuie să fie pregătită pentru un weekend cu vizitatori şi încasări-record. În aşteptarea lor, de pe plajă, până în cea mai luxoasă cameră, o armată de oameni munceşte pentru ca totul să fie perfect.

Doar două zile îi mai despart pe hotelieri de acest sunet familiar. Va răsuna, în weekend, de mii şi mii de ori. Un număr impresionant de turişti este aşteptat pe litoral. Şi marea curăţenie a început.

Camerele sunt însă doar pentru cine a făcut rezervări din timp. Cei care au lăsat pregătirile pe ultima sută de metri, ar face bine să-şi schimbe destinaţia de vacanţă. Pe litoral, greu mai găseşti loc de cazare.

Pentru cei care au apucat să îşi rezerve un loc, weekend-ul se anunţă unul de vis. Cel puţin din punct de vedere gastronomic.

Febra pregătirilor i-a cuprins şi pe administratorii plajelor. Turiştii îşi pot petrece ultima zi de vacanţă la manifestarile dedicate  Zilei Marinei. Hotelierii  speră ca numărul de turişti să depaseasca recordul de weekendul trecut, când 200.000 de mii de oameni au ales litoralul românesc.

×
Subiecte în articol: litoral pregatiri
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close