Antena 3 CNN Actualitate Pregătirile pentru şcoală, pe final. Rechizitele pentru un copil costă 150 lei

Pregătirile pentru şcoală, pe final. Rechizitele pentru un copil costă 150 lei

Pregătirile pentru şcoală, pe final. Rechizitele pentru un copil costă 150 lei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    10 Sep 2011   •   21:36

Mai puţin de două zile ne despart de primul sunet de clopoţel din acest an şcolar. Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri şi părinţii abia mai pot face faţă. Ultimele zile de vacanţă îi găsesc pe toţi la cumpărături.

Ghiozdanele, caietele şi hainele au luat locul alimentelor în coşuri de cumpărături. În magazinele din toată ţara a fost forfotă mare.

Cei mai harnici au fost bobocii. Dar şi cei mai pretenţioşi. Ghiozdane, trolere, creioane şi caiete, cât mai multe şi cât mai colorate. Când vine vorba de posibilităţi, părinţii ridică din umeri. Numai rechizitele pentru un copil costă cel puţin 150 de lei. Copii au însă o listă lungă de preferinţe, la care părinţii au făcut cu greu faţă.

Comercianţii au complicat şi mai mult situaţia. Au umplut raioane întregi cu sute de modele de rechizite, toate cu chipurile celor care pentru copii au devenit adevăraţi idoli.

Fie că îşi permit sau nu să le facă toate poftele, părinţii mai au o singură zi la dispoziţie pentru a fi siguri că la sunetul clopoţelului, copilul este gata de şcoală. Elevii au şi ei mâine un scop: să se bucure de ultima zi de vacanţă.

 



×
Subiecte în articol: şcoală elevi parinti
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close