Antena 3 CNN Actualitate Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: "Vom continua să-i susținem pe ucraineni"

Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: "Vom continua să-i susținem pe ucraineni"

Premierul Belgiei, Alexander De Croo, a vizitat miercuri Baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanţa, de unde a transmis că ţara sa va continua să-i susţină pe ucraineni.

Premierul Belgiei, mesaj la Baza Mihail Kogalniceanu: "Vom continua să-i susținem pe ucraineni"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Apr 2022   •   12:15

"Vom continua să-i susținem pe ucraineni, pe cei din Ucraina și pe cei care fug din calea războiului", a spus șeful guvernului belgian, adăugând că NATO este pregătită pentru orice provocare.

"Președintele Putin a crezut că poate submina NATO, cât de mult a greșit. NATO este mult mai unită și mai determinată ca niciodată", a declarat prim-ministrul belgian.

Premierul a transmis un mesaj belgienilor aflați în baza militară din județul Constanța: "Suntem extrem de recunoscători pentru serviciul vostru... nu sunteți doar simbolul solidarității, sunteți apărătorii libertății și ai democrației", a spus Alexander De Croo.

Prim-ministrul belgian Alexander De Croo a vizitat miercuri baza Baza 57 Aeriană Mihail Kogalniceanu. Demnitarul a fost însoțit de președintele României, Klaus Iohannis, și de premierul român, Nicolae Ciucă.

Klaus Iohannis: "NATO va răspunde la orice provocare sau amenințare posibilă. Am primit toţi refugiaţii care au venit la noi"

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că NATO va răspunde la orice provocare sau amenințare posibilă şi a precizat că a primit în ţară toţi refugiaţii care au venit la noi, referindu-se la războiul din Ucraina.

"Vom continua eforturile noastre pentru a asigura răspunsul prompt hotărât și robust al Alianței Nord Atlantice la orice provocare sau amenințare posibilă", a declarat președintele Klaus Iohannis, aflat la baza militară de la Mihail Kogălniceanu din Constanţa.

Şeful statului şi premierul Nicolae Ciucă au făcut o vizită-fulger la baza militară Mihail Kogălniceanu, alături de premierul Belgiei, Alexander De Croo.

 

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close