Antena 3 CNN Actualitate Premieră națională. Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață - VIDEO

Premieră națională. Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață - VIDEO

Premieră națională. Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață - VIDEO
Sursa foto: foto: Cătălina Grama (Jojo) - Facebook
02 Mai 2019   •   19:09

Radu Tudor a prezentat, joi, la "Punctul de Întâlnire", ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu înainte de tragicul accident.

Citește și: Ultima persoană care l-a văzut în viaţă pe Răzvan Ciobanu: „El era pe alt film, încerca să găsească fericirea în altceva. Consuma în fiecare zi...”

Citește și: Ipoteza legată de crimă în cazul lui Răzvan Ciobanu este negată vehement de poliție

Imaginile au intrat în posesia anchetatorilor, iar aceștia le analizează în detaliu.

În imaginile captate de camerele de supraveghere în clubul în care intrase se vede că Răzvan Ciobanu era agitat și părea că este în căutarea cuiva.

"Cei care au văzut inițial aceste imagini descriu mișcările și comportamentul lui Răzvan Ciobanu ca fiind cele ale unei persoane agitate, a unei persoane care caută pe cineva. Putem să intuim pe cine și ce anume căuta, pentru că acest cunoscut creator de modă a ales să fie un consumator de droguri.

Aceste imagini vor fi susținute și de niște date oficiale ale Poliției Române, date oficiale care comunică numărul de dosare penale făcute pentru zeci de cetățeni români și străini în această minivacanță pe litoral. Doar în aceasta peste 30 de dosare penale pentru trafic și consum de droguri au fost făcute de polițiști și de procurorii DIICOT. Imaginile acestea sunt printre ultimele cu Răzvan Ciobanu în viață. Cadrele sunt analizate fragment cu fragment de investigatori", a spus Radu Tudor.

Citește și: Procurorii DIICOT intervin pe litoral după cazul Răzvan Ciobanu. Unul dintre liderii care aproviziona vedetele cu droguri a fost reținut

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu Punctul de întâlnire
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close