Antena 3 CNN Actualitate Premierul, acuzat că a întârziat o cursă Tarom timp de 4 ore. Guvernul dezminte afirmațiile

Premierul, acuzat că a întârziat o cursă Tarom timp de 4 ore. Guvernul dezminte afirmațiile

Premierul, acuzat că a întârziat o cursă Tarom timp de 4 ore. Guvernul dezminte afirmațiile
Sursa foto: Foto: Gov.ro
18 Iun 2017   •   12:53

Update: Guvernul a dezmințit acuzațiile fostului deputat Mihăiță Calimente cu privire la cursa Tarom care ar fi fost întârziată pentru Sorin Grindeanu.

”Ceea ce pot să vă spun cu siguranță este faptul că premierul Sorin Grindeanu s-a întors sâmbătă după amiază de la Timișoara cu mașina. Deci domnul Calimente sau prietenul lui nu îl putea vedea pe Sorin Grindeanu în avion. Se poate cere și un raport care există pentru fiecare cursă din această țară și care explică în ce condiții s-a produs acea întârziere.”, a declarat pentru Antena 3, Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

 

Știrea inițială: Un fost parlamentar a susținut că avionul care avea cursă de la Timișoara către București a fost ținut la sol câteva ore bune, în cursul zilei de ieri, pentru Sorin Grindeanu.

”Mi-am condus un prieten aseară, care trebuia să plece cu avionul de la 19:20, însă acesta a avut o întârziere foarte mare. După o jumătate de oră lumea a început să își pună întrebări. Ni s-au dat tot felul de explicații. Timp de 4 ore am așteptat, până când am constatat că avionul a întârziat ca să îl aștepte pe Sorin Grindeanu care era ocupat cu tot felul de activități politice.”, a declarat fostul parlamentar Calimente Mihăiță.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close