Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă: „Este exclus să-mi dau demisia. Pot să duc guvernarea până în anul 2020”

Premierul Dăncilă: „Este exclus să-mi dau demisia. Pot să duc guvernarea până în anul 2020”

Premierul Dăncilă: „Este exclus să-mi dau demisia. Pot să duc guvernarea până în anul 2020”
Sursa foto: Foto: gov.ro
21 Mai 2018   •   18:43

Premierul Viorica Dăncilă a catalogat plângerea penală făcută împotriva sa de preşedintele PNL, Ludovic Orban, ca fiind "un act deplasat", precizând că este convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere.

„Sunt îngrijorată de faptul că un politician român, liderul celui mai mare partid de opoziție din România, a găsit nimerit să alăture înalta trădare de un act diplomatic prietenos cu statul Israel. Acest lucru mă îngrijorează. Legat de demisie, exclus. Sunt susținută de coaliția majoritară. Este exclus ca să-mi dau demisia. Dimpotrivă, știți cum se spune, România, ceea ce nu te ucide te face mai puternic. Consider că pot să duc guvernarea până în anul 2020”, a spus Dăncilă. 

Premierul a vorbit și de plângerile penale despre care s-a scris în presă în ultimul timp. 

„Legat de aceste plângeri penale, am văzut că și astăzi au apărut în presă alte plângeri penale, văd că s-a instituit instituția denunțătorilor, văd că e bătaie pentru a se înscrie în această instituție. Eu cred că deja la un moment dat acest lucru nu ne face cinste și nu face cinste celor care au un astfel de comportament. Pe mine nu mă interesează acest lucru, mă interesează să pun aplicare programul de guvernare, am promis acest program și îl voi îndeplini până la capăt. Asta cred că așteaptă românii de la noi”, a mai spus premierul. 

Întrebată dacă a vrut să renunțe la această funcție, iar domnul Dragnea a pus presiunea pe dumneaei să nu facă acest lucru, Dăncilă a negat totul. „Categoric nu. Văd că zvonistica funcționează. Dacă aș fi vrut acest lucru. Am reiterat că sunt un om puternic și îmi voi duce la capăt mandatul până în 2020”. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila premierul Orban demisia
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close