Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă, mesaj pentru Kovesi, după ce a fost validată de Consiliul UE pentru funcția de procuror-șef european: „Felicit orice om care obține un rezultat”

Premierul Dăncilă, mesaj pentru Kovesi, după ce a fost validată de Consiliul UE pentru funcția de procuror-șef european: „Felicit orice om care obține un rezultat”

Premierul Dăncilă, mesaj pentru Kovesi, după ce a fost validată de Consiliul UE pentru funcția de procuror-șef european: „Felicit orice om care obține un rezultat”
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Sep 2019   •   17:48

Premierul Viorica Dăncilă a spus că speră ca acuzațiile și dosarele Laurei Codruța Kovesi să nu afecteze imaginea României în afara țării. „Sunt mai multe acuzații, dosare deschise. Dacă unul dintre aceste dosare devine realitate, pe plan extern reprezintă România. Și atunci bineînțeles că imaginea României poate fi afectată. E bine să lămurească toate aceste lucruri pentru că și încrederea pe plan externe  mult mai mare. Nu am spus că e sau nu e vinovată, acest lucru nu pot să-l hotărăsc eu”. 

Întrebată cum apreciază votul de încredere dat de Parlament și Comisia Europeană, Dăncilă a spus că „e opinia fiecărei țări. Am lucrat nouă ani la Bruxelles. Acolo contează opinia fiecărui stat”. 

Laura Codruţa Kovesi a primit aviz pozitiv în Consiliu de la ambasadorii statelor membre ale UE pentru funcţia de procuror şef european.

Citiți și Kovesi, după ce a fost validată de Consiliul UE pentru funcția de procuror-șef european: E o recunoaștere a profesionalismului

Întrebată dacă o va felicita pe Kovesi, Dăncilă a spus: „Felicit orice om care obține un rezultat”. 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close