Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă: Nu am văzut până în acest moment textul ordonanței din Justiție

Premierul Dăncilă: Nu am văzut până în acest moment textul ordonanței din Justiție

o_1d5m7s7top2afsf2651bln1oh78.jpg
11 Mar 2019   •   13:28

Premierul Dăncilă a făcut o serie de declarații după discuțiile purtate în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al PSD. 

„Am discutat despre ședința de guvern de mâine, am stabilit și am votat în cadrul Biroului Permanent Național coordonatorii departamentelor în cadrul Consiliului Național al PSD și despre faptul că în perioada următoare vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activității pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucrurile realizate în plus față de programul de guvernare și ce avem de realizat în perioada următoare. Acestea au fost discuțiile în cadrul Biroului Permanent Național de astăzi”. 

Întrebată ce părere are despre cei din PSD care îl critică pe ministrul Justiției, premierul a spus că „E dreptul fiecărui coleg să-și exprime punctul de vedere. Așa e în democrație, trebuie să-i ascultăm pe toți, să analizăm ce spune fiecare pentru a vedea care e situația reală. Nu am discutat despre ministrul Justiției”. 

„Suntem foarte preocupați în această perioadă de bugetul pentru anul 2019, e obiectivul nostru principal. Având în vedere că comunitățile locale își așteaptă fondurile, că trebuie să mărim alocațiile, că trebuie să avem bani pentru investiții, pentru noi prioritatea este bugetul”. 

Întrebată dacă îl susține pe Tudorel Toader, Dăncilă a spus că „Eu pot să spun din punctul de vedere al primului ministru. Pe lângă susținerea primului ministru, cred că e nevoie ca fiecare ministru să aibă susținere politică”. 

Viorica Dăncilă a spus că nu a văzut până în acest moment textul ordonanței din Justiție.

„Mai sunt și alte subiecte pe care trebuie să le discutăm, nu numai cel legat de Justiție. În ultima perioadă singurul nostru subiect a fost cel legat de Justiție. Pe mine mă preocupă și problemele economice, investițiile în sănătate, în educație, în infrastructură. Pentru mine acestea sunt prioritare”. 

×
Subiecte în articol: premierul Dancila tudorel toader bugetul
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close