Premierul Florin Cîțu, criticat de Sanitas: Nu spune nimic despre adevărații vinovați

de Gabriel Dano    |    29 Ian 2021   •   18:15
Premierul Florin Cîțu, criticat de Sanitas: Nu spune nimic despre adevărații vinovați Hepta

Federația Sanitas îl critică dur pe premierul Florin Cîțu despre care spune că face declarații halucinante despre veniturile cadrelor medicale, dar nu vorbește despre vinovații pentru producerea tragediei de la Spitalul Matei Balș.

Într-un mesaj pe Facebook, reprezentanții Federației Sanitas afirmă că premierul Florin Cîțu vorbește cu cinism despre veniturile salariaților din sănătate, dar nu spune nimic despre cei vinovați pentru producrea unei noi tragedii.

„Premierul Cîțu - declarații halucinante! Nici nu s-a risipit tot fumul de la incendiul din Spitalul Matei Balș, familiile pacienților nu știu încă de soarta acestora, angajații care au fost de serviciu, negri încă de fum, stau la coadă la Poliție pentru declarații, iar Prim-ministrul iese în conferința de presă și ne vorbește cu cinism despre veniturile prea mari ale salariaților din sănătate! Nimic despre adevărații responsabili/vinovați! ”, este mesjul transmis de Federația Sanitas.

sursa: Facebook/ Federația Sanitas din România

Sindicaliștii mai spun că ei așteaptă reformele promise de guvernanți.

„Îi înțelegeam confuzia dacă nu ar fi vorba despre o recidivă: este același om politic care nu foarte demult declara că sănătatea și învățământul nu trebuie să fie priorități naționale! În tot acest timp noi ne așteptăm la reforme reale!”, anunță sindicaliștii din sănătate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close