Antena 3 CNN Actualitate Premierul francez Jean-Marc Ayrault, primit cu ceremonial militar la palatul Victoria

Premierul francez Jean-Marc Ayrault, primit cu ceremonial militar la palatul Victoria

Premierul francez Jean-Marc Ayrault, primit cu ceremonial militar la palatul Victoria
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Iul 2013   •   16:18

Prim-ministrul francez, Jean-Marc Ayrault, a fost primit la Palatul Victoria, la ora 16.00, cu ceremonial militar, de către premierul Victor Ponta.

Ayrault a sosit la Bucureşti însoţit de ministrul Agriculturii, Stéphane Le Foll, ministrul Comerţului Exterior, Nicole Bricq, ministrul Mediului, Philippe Martin şi Thierry Repentin, ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Victor Ponta şi Jean-Marc Ayrault vor susţine şi o conferinţă de presă comună, urmând ca în cursul serii să participe împreună la inaugurarea noului sediu de pe Aleea Priveghetorilor, din Băneasa, al Liceului Francez "Anna de Noailles".
  
În cursul dimineţii de vineri, 12 iulie, cei doi premieri vor face o vizită la Titu, la Centrul Tehnic al Dacia-Renault.

Vineri seara, oficialul francez va participa la recepţia de Ziua Naţională a Franţei organizată de Ambasada de la Bucureşti, care a fost devansată în acest an cu ocazia acestei vizite.
 
Premierul Ayrault s-a mai întâlnit astăzi şi cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, deşi această întrevedere nu era programată iniţial.

×
Subiecte în articol: ziua nationala a Frantei Victor Ponta
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close