Antena 3 CNN Actualitate Premierul Grindeanu, în inspecție: Am recomandat ca Ministerul Transporturilor să se mute în teren

Premierul Grindeanu, în inspecție: Am recomandat ca Ministerul Transporturilor să se mute în teren

Premierul Grindeanu, în inspecție: Am recomandat ca Ministerul Transporturilor să se mute în teren
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    21 Feb 2017   •   14:00

Ministerul Transporturilor trebuie să găsească soluţii în ceea ce priveşte cadrul legislativ pentru investiţiile strategice, dar şi în privinţa birocraţiei, recomandarea fiind ca instituţia să se mute în teren, a declarat, marţi, premierul Sorin Grindeanu

"Ministerului Transporturilor trebuie să găsească soluţii în două mari chestiuni, care se răsfrâng după aceea pe tot ce înseamnă lucrări de infrastructură, pe tot ce înseamnă funcţionarea ministerului. Pe de o parte, cadrul legislativ, tot ceea ce înseamnă licitaţii, fie că vorbim de autostrăzi, de magistrale de metrou.(...) şi anume pe investiţii strategice să putem să demarăm lucrurile mai repede, astfel încât lucrările de execuţie să fie făcute într-un ritm alert. Şi al doilea lucru important, şi a fost o recomandare pentru domnul ministru să mute ministerul în teren", a spus Grindeanu, la finalul vizitei de lucru efectuate la Ministerul Transporturilor. 

Şeful Executivului a subliniat că birocraţia s-a răsfrânt în trecut "în tot ce ştim negativ legat de infrastructura din România" şi, de aceea, este nevoie să se meargă cât mai mult în teren. 

"Eu nu înţeleg foarte multe din birocraţia pe care Ministerul Transporturilor a avut-o în anii trecuţi, birocraţie care s-a răsfrânt în tot ceea ce ştim negativ legat de infrastructura din România. Recomandarea pe care am făcut-o este să meargă cât mai mult în teren, să verifice lucrările care sunt în execuţie, fie că vorbim de drumuri naţionale, de tronsoane de autostradă, de magistrale de metrou, de lucrări pentru CFR etc. Şi nu doar ministrul, ci toţi cei care stau prea mult în birouri şi care, din punctul meu de vedere, trebuie să fie în teren. Şi asta trebuie să se întâmple", a mai spus prim ministrul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Răzvan Cuc
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close