Antena 3 Actualitate Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru români cu ocazia Paștelui: "Credința ne poate ajuta să transformăm casa în biserică"

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru români cu ocazia Paștelui: "Credința ne poate ajuta să transformăm casa în biserică"

18 Apr 2020   •   16:33
Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru români cu ocazia Paștelui: "Credința ne poate ajuta să transformăm casa în biserică"

Premierul Ludovic Orban a transmis, sâmbătă, un mesaj românilor cu prilejul Paștelui Ortodox si Greco-catolic.

"Dragi credincioși ortodocși și greco-catolici, anul acesta sărbătorim Învierea Domnului nostru Iisus Hristos într-un fel total diferit față de felul în care sărbătorim în fiecare an.

Anul acesta aer trebui să stăm acasă, nu putem merge la biserică, să participăm la slujba de Paște. Vom fi alături de cei apropiati, de familie, dar vom fi departe de mulți dintre cei care ne sunt dragi și alături de care petrecem momentele frumoase.

Chiar dacă nu putem merge la biserică, credința ne poate ajuta ca sărbătoarea să pătrundă în sufletul fiecăruia dintre noi și să reușim să transformăm fiecare casa noastră într-o biseriă, într-un loc în care sărbătorm.

Am trecut prin momente grele. Suntem supuși la încercări la care nu ne-am fi așteptat. Viața noatră, felul nostru de a fi s-a schimbat radical. Multe dintre lucrurile pe care le consideram nornale să le facem în fiecare zi astăzi nu putem să le facem.

Suntem obligați ca toate eforturile pe care le-am făcut până astăzi, toate privațiunile la care ne-am supus să fie susținute în continuare pentru ca ele să dea rezultate și ca să reușim îmăreună să depășim cât mai repede această încercare determinată de o epidemie care creează extrem de multe pericole pentru fiecare dintre noi

Vă doresc Paște fericit, că doresc sănătate și doresc fiecăruia dintre noi și românilor să trecem cat mai repede de aceasta perioadă și simbolul fundamental al acestei sărbători care este simbolul iubirii, al spiritului de sacrificiu și mai ales simbolul renașterii să ne dea forța să renaștem împreună".

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close