Antena 3 CNN Actualitate Premierul Mihai Tudose, noi numiri în Guvern

Premierul Mihai Tudose, noi numiri în Guvern

Premierul Mihai Tudose, noi numiri în Guvern
03 Iul 2017   •   21:56

Premierul Mihai Tudose a numit mai mulţi consilieri de stat în cadrul aparatului său de lucru şi mai mulţi secretari de stat şi subsecretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Aurelian-Felix Rache, Marius-Iulian Carabulea, Florian Popa şi Florin Vodiţă au fost numiţi consilieri de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, potrivit unor decizii ale premierului Tudose.

Totodată, şeful Guvernului a decis eliberarea lui Ionuţ Pascu din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului.

Pe de altă parte, Sirma Caraman, Ciprian Lucian Roşca şi Virgil-Alin Chirilă au fost numiţi secretari de stat la MDRAPFE, în timp ce Marcel-Alexandru Stoica, Angel Gheorghiu şi Adriana-Mihaela Udroiu au fost numiţi subsecretari de stat la acelaşi minister.

Şeful Executivului a mai decis că Ioana-Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, exercită atribuţiile de coordonare a activităţii Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului.

Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close