Antena 3 CNN Actualitate Premierul României, la Sinteza zilei: „Nu am greșit niciodată în deciziile luate”

Premierul României, la Sinteza zilei: „Nu am greșit niciodată în deciziile luate”

Premierul României, la Sinteza zilei: „Nu am greșit niciodată în deciziile luate”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    23 Iul 2018   •   21:20

Modificări importante pentru milioane de români.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni seară la Antena 3 că sunt multe măsuri pentru stimularea economiei, dar și măsuri în cadrul dezvoltării regionale, Guvernul având numeroase realizări. Premierul a declarat că a avut o foaie de parcurs în care a trebuit să se încadreze şi se bucură că a reuşit asta.

„Aș putea spune în fiecare domeniu lucruri care ne-au bucurat pe toți”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă: „Nu am greșit niciodată în deciziile luate”

Premierul a vorbit la „Sinteza Zilei” și despre obiectivele pe care nu le-a realizat în cele șase luni de mandat.

„Nu am reuşit să aduc consens în societatea românească, că nu am reușit ca pe proiecte importante pentru România să avem toţi aceeaşi abordare, o cooperare interinstituţională, un consens în rândul partidelor politice, faptul că nu am reuşit să conştientizăm că proiectele de ţară presupun să acţionăm toţi în aceeaşi direcţie”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ce spune premierul despre plângerea de înaltă trădare:

„A fost greu de acceptat pentru mine faptul că poți alătura un act diplomatic de înalta trădare. E greu de înțeles și cred că pentru oricine e greu de înțeles această acțiune a domnului Orban(...). Țara e pusă într-o situație neplăcută. Nu mă așteptam la această plângenere penală. Sunt nevinovată”.

Dăncilă: Sunt om şi omul e supus greşelii

„E o presiune uriaşă şi de aceea apar şi unele greşeli. Poate am greșit, dar pot să vă spun că nu am greşit în deciziile luate”, a precizat Dăncilă.

 „Mulţi dintre cei care au jignit, cei care au avut un comportament atât de nefiresc sunt cei care au luat decizii împotriva oamenilor: au tăiat pensii, salarii, au închis şcoli, spitale. Eu sunt om modest și tot ce fac e în folosul oamenilor. Nu vor rămâne jignirile şi atacurile la persoană, ci realizările”.

Premierul a vorbit despre pensiile şi salariile românilor.

„Nicio pensie nu va scădea în România!”

„Cu toate creşterile de la 1 iulie nu există pericolul referitor la neplata salariilor şi pensiilor. Vreau să spun că luna aceasta 98% dintre pensii au fost date până pe 15 ale lunii, iar 2% nu au primit pentru că nu erau acasă(...). Nicio pensie nu va scădea în România. Vom avea o creştere a pensiilor, nu o diminuare a lor!”

Vă amintim că premierul Viorica Dăncilă a prezentat, luni, bilanţul Executivului, spunând că veniturile la buget în semestrul I al anului 2018 au fost de 132 miliarde lei, mai mari cu 12% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2017, când veniturile au fost de 117,2 miliarde lei.

 

 

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close