Antena 3 CNN Actualitate Premierul Spaniei reacționează dur după moartea învăluită în mister a Mădălinei. Iubitul român, principalul suspect

Premierul Spaniei reacționează dur după moartea învăluită în mister a Mădălinei. Iubitul român, principalul suspect

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a reacţionat dur, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, exprimându-și indignarea față de moartea violentă a Mădălinei, o tânără ce ar fi fost ucisă de iubitul tot român, care i-a fracturat craniul, apoi a sunat la Salvare spunând că femeia s-a înecat cu un os de pește.

Premierul Spaniei reacționează dur după moartea învăluită în mister a Mădălinei. Iubitul român, principalul suspect
Sursa foto: El Spaniol
de Cristina Tudorache    |    16 Iul 2020   •   18:30

Premierul iberic Pedro Sanchez i-a îndemnat pe oameni să lupte împotriva violenței domestice și le-a transmis condoleanței rudelor victimei. 

„Două femei au fost ucise de partenerii lor în ultimele zile. Ei continuă să ucidă, însă noi nu vom permite. Vom lupta cu #violencemachista până când va fi eradicată din societatea noastră, vom apăra neobosit viaţa femeilor. Toată compasiunea mea pentru familiile amândurora. Confirmăm decesul a două femei, una de 20 de ani la Barcelona şi alta de 31 de ani în Torrejón de Ardoz, presupuse ucise de partenerii lor. Numărul femeilor ucise în urma cazurilor de violenţă de gen se ridică la 23 în 2020 şi 1056 din 2003 până în prezent””, a scris Sanchez, pe pagina sa de Twitter.

Mădălina ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul Paul, principalul suspect în crima învăluită în mister

Potrivit presei spaniole, Mădălina Neacșu, o tânără româncă, a murit luni seară, în orășelul Torrejón de Ardoz de lângă Madrid. Potrivit publicației El Spaniol, românca și partenerul ei Paul s-ar fi hotărât să facă un grătar într-un parc industrial de la marginea localității. Nu se știe din ce motiv între cei doi români a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 37 de ani s-a înfuriat și a bătut-o cu bestialitate. Când și-a dar seama ce a făcut, a urcat-o pe Mădălina în mașină și a pornit spre compania de transport la care lucrau amândoi. El a sunat la Salvare și le-a spus medicilor că partenera sa s-ar fi înecat cu un os de pește. 

Medicii au alertat imediat polițiștii pentru că fata prezenta o fractură craniană incompatibilă cu viața. De altfel, ea a și decedat la spital marți, 14 iulie. 

Între timp, Paul a fost arestat preventiv şi este considerat principalul suspect în moartea Mădălinei. Jurnaliştii spanioli scriu că românul nu avea niciun fel de antecendete. „Nu l-am văzut niciodată violent, deşi poţi să cunoşti pe cineva de o viaţă, dar să nu ştii ce fel de om e de fapt. În faţa noastră nu a provocat niciodată probleme. A fost o persoană foarte muncitoare, normală. Dar poate când bei ceva, nu ştiu ... sunt oameni care se schimbă”, a declarat pentru sursa citată una dintre cunoştinţele celor doi români. 
 
Legat de Mădălina, această sursă are mai puţine date: „A lucrat în Segovia, iar cineva spunea ca ea este mama unei fete. Nu există însă niciun fel de fotografii cu ele pe reţelele de socializare, pentru a confirma aceste afirmaţii, dar este posibil ca Mădălina să fi fost mamă. Acum, Paul a stricat viaţa a două familii”, a adăugat colegul bărbatului.

Familie Mădălinei a făcut un apel disperat pe rețelele de socializarepentru strângerea sumei de bani necesare repatrierii. "Pe data de 14-07-2020, am primit cea mai cumplită veste! Surioara mea Neacșu Mădălina din loc. Minastirea Jud. Calarasi a fost asasinată in Spania (Madrid)!!! Rog toţi prietenii si rudele care ne cunosc sa ne ajute cu cât poate pentru a strânge suma necesară pentru repatrierea surorii mele. Va rog din suflet sa daţi distribuire la acest apel sa ajungă la câți mai mulți oameni cu suflet mare!”, au scris membrii familiei pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: crima Spania romanca
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close