Antena 3 CNN Actualitate Premierul Tudose, anunț de ultima oră: Armata participă la misiunile de salvare

Premierul Tudose, anunț de ultima oră: Armata participă la misiunile de salvare

Premierul Tudose, anunț de ultima oră: Armata participă la misiunile de salvare
17 Sep 2017   •   21:16

Premierul Mihai Tudose a adus la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei, informații de ultima oră despre situația din vestul țării.

„Se face tot ce este omenește posibil de către autoritățile statului pentru a restaura liniștea. Doamna Ministrul Carmen Dan coordonează din București, toate autoritățile din țară sunt în alertă. Bilanțul a ajuns la opt. Armata a reacționat rapid la acțiunile de ajutor. Am vorbit cu ministrul de Interne, unul dintre noi va merge în zonă, probabil doamna Carmen Dan, unul rămâne în București pentru coordonare. S-au luat măsuri și pentru a se relua circulația feroviară. Se înlocuiesc locomotive electrice cu locomotive disel. Probleme de alimentare cu curent electric sunt peste tot pe unde a trecut furtuna”, a declarat premierul.

Premierul a adăugat că probleme de alimentare cu energie eletric sunt peste tot pe unde a trecut furtuna.

"La Bistriţa-Năsăud, de exemplu, spitalul judeţean funcţionează pe generator, dar, uitaţi că infrastructura a funcţionat, generatoarele funcţionează şi spitalul este funcţional. În judeţul Harghita avem un tren pe undeva pe lângă Topliţa blocat, a picat un pom între locomotivă şi primul vagon. Am luat legătura cu forţele locale de la ISU să nu cumva să apară şi alte evenimente, în tren. Eu ştiu, un călător să aibă o problemă medicală şi să fim pregătiţi să intervenim dacă este ceva. Acolo, prognosticul este că într-o oră şi jumătate, două se degajează zona. Un caz ciudat la Baia Mare. s-a oprit, tot aşa, curentul la telescaunul de la baza Şuior, iar o doamnă gravidă s-a panicat şi a sărit din telescaun. Este într-o stare stabilă, acum este în travaliu, către spre spital", a spus Tudose.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close