Antena 3 Actualitate Premierul Ungureanu: Hotărârea privind limitarea exportului de curent are scop preventiv

Premierul Ungureanu: Hotărârea privind limitarea exportului de curent are scop preventiv

de M.Z.    |    14 Feb 2012   •   11:50
Premierul Ungureanu: Hotărârea privind limitarea exportului de curent are scop preventiv Foto: Intact Images

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a precizat, marţi, că nu există nicio problemă cu furnizarea de energie electrică pentru consumatorii casnici şi industriali, hotărârea de Guvern adoptată de Executiv având un scop preventiv, totul fiind proiectat pentru cât mai buna alimentare a consumatorilor individuali.

”Nu există nici o problemă cu furnizarea de energie pentru furnizorii casnici și industriali. Aceasta este o măsură de ordin preventiv. (...) Pe noi ne interesează ca cetățenii să nu sufere din pricina intemperiilor”, a declarat, marți, premierul Mihai Răzvan Ungureanu, după ședința de guvern.

Potrivit premierului, această HG care prevede posibilitatea limitării exportului de electricitate este necesară prin caracterul ei asigurător.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, o hotărâre prin care Transelectrica va putea limita sau sista temporar livrările de energie electrică la export, astfel încât să nu existe probleme în alimentarea cu energie electrică a populaţiei şi consumatorilor industriali interni.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close