Antena 3 CNN Actualitate Premiile Oscar 2018. Cine este Frances McDormand, actrița care a primit premiul pentru cel mai bun rol principal feminin (VIDEO)

Premiile Oscar 2018. Cine este Frances McDormand, actrița care a primit premiul pentru cel mai bun rol principal feminin (VIDEO)

Premiile Oscar 2018. Cine este Frances McDormand, actrița care a primit premiul pentru cel mai bun rol principal feminin (VIDEO)
Sursa foto: foto: Youtube
05 Mar 2018   •   09:01

Actriţa Frances McDormand a primit duminică seară, la Los Angeles, Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, în cadrul celei de a 90-a ediţii a premiilor Academiei americane de film, pentru rolul din filmul "Three Billboards outside Ebbing, Missouri".

Acesta este cel de-al doilea premiu Oscar din cinci nominalizări pentru McDormand care a câştigat şi cu rolul din "Fargo" (1997). Rolul din "Three Billboards outside Ebbing, Missouri" i-a adus actriţei americane şi un Glob de Aur.

La această categorie au mai fost nominalizate actriţele Sally Hawkins ("The Shape of Water"), Margot Robbie ("I, Tonya"), Saoirse Ronan ("Lady Bird") şi Meryl Streep ("The Post").

Atrița Frances McDormand este o actriță americană, câștigătoare a numeroase premii, inclusiv Axademy Awards, Premetime Emmy Awards, iar acum și Oscar. 

A jucat în numeroase filme, printre care se numără Blood Simple, Raising Arizona, The Man who wasn't there, Burn After Reading. 

Filmul "Three Billboards outside Ebbing, Missouri", pentru care Frances McDormand a primit Oscarul, vorbeşte despre lupta unei mame care trebuie să convingă autorităţile locale să continue ancheta privind moartea fiicei sale şi să prindă criminalul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: actriţă
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close