Antena 3 CNN Actualitate Un preot din Brăila a omorât un tânăr aflat pe o bicicletă

Un preot din Brăila a omorât un tânăr aflat pe o bicicletă

Preotul Daniel Bogdan a omorât un tânăr aflat pe o bicicletă. Accidentul s-a produs seara, pe o șosea din județul Brăila. Victima a fost lovită de mașină preotului și a murit la spital. Polițiștii susțin că șoferul nu consumase alcool.

Un preot din Brăila a omorât un tânăr aflat pe o bicicletă
de Andreea Cigolea    |    22 Oct 2020   •   12:40

Accidentul a avut loc marți seara, pe Drumul Național 22. Biciclistul de 31 de ani a fost lovit în plin de mașina condusă de preot și a murit la spital.

„La data de 20.10.2020, în jurul orei 19:45, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22, dinspre Movila Miresii către Brăila, a surprins și accidentat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Comănesca, ce se deplasa pe o biclicletă, în același sens de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, râmânând internat. Din păcate, ulterior, a survenit decesul acestuia. Soferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Inițial, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea juridică va fi schimbată în ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: preot Brăila bicicleta
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close