Antena 3 CNN Actualitate Preot militar de 37 de ani, din Timișoara, ucis de COVID-19. Trei copii au rămas acum fără tată

Preot militar de 37 de ani, din Timișoara, ucis de COVID-19. Trei copii au rămas acum fără tată

Preotul militar Radu Bogdan s-a stins la doar 37 de ani, la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babeș” din Timișoara, unde era internat de mai multe zile pe sectia de Terapie Intensivă, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Preot militar de 37 de ani, din Timișoara, ucis de COVID-19. Trei copii au rămas acum fără tată
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
de Dan Gabor    |    23 Sep 2020   •   20:50

În urmă cu aproape două săptămâni, reprezentanții Spitalului Militar făceau apel la pacienții care s-au vindecat de coronavirus să doneze plasmă pentru a-i salva viața. În ciudat eforturilor medicilor, organismul acestuia a cedat.

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm că preotul militar ic. stav. dr. Radu-Cosmin Bogdan (1983-2020) a trecut la cele veșnice în ziua de 23 septembrie 2020, după o scurtă și foarte grea suferință.

Părintele Radu-Cosmin Bogdan s-a născut în Timișoara, la 13 iunie 1983, într-o familie de buni creștini ortodocși, care i-au oferit o creștere și o educație aleasă.

Vădind din copilărie o râvnă deosebită pentru Biserică și pentru cele sfinte, a urmat cursurile clasei de teologie din cadrul Colegiului Național „Carmen Sylva” din Timișoara, remarcându-se prin rezultate excepționale la învățătură, dar și prin darul său muzical și vocea baritonală deosebită dăruită de Dumnezeu (…).

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa cerească, împreună cu sfinții și îngerii, să-i mângâie familia greu încercată și să aibă în purtarea Sa de grijă pe iubiții săi copilași!

Veșnică să îi fie pomenirea și amintirea sa din neam în neam„, transmit reprezentantii Mitropoliei Banatului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Preotul militar Radu Bogdan avea 3 copii.

Informația a fost prezentată, miercuri seară, de Radu Tudor, la 'Punctul de Întâlnire'.

 

 

×
Subiecte în articol: COVID-19 Radu Bogdan
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close