Antena 3 CNN Actualitate Preot prins băut la volan după ce s-ar fi împărtăşit prea mult din vinul bisericii

Preot prins băut la volan după ce s-ar fi împărtăşit prea mult din vinul bisericii

Preot prins băut la volan după ce s-ar fi  împărtăşit prea mult din vinul bisericii
Sursa foto: foto: ziarullumina.ro
22 Feb 2015   •   09:03

Un preot împărtăşit bine din vinul bisericii a rămas fără permis, după ce era cât pe ce să lovească cu maşina un poliţist din Suceava. Oamenii legii se aflau la locul unui accident în care un bătrân a fost lovit de un camion. Preotul nu a respectat semnalul de oprire făcut de un agent şi a fost tras pe dreapta de colegii acestuia. Poliţiştii i-au întocmit proetului dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Preotul a fost oprit în timp ce poliţiştii cercetau zona în care s-a produs un accident.

"La un moment dat s-a apropiat un şofer care nu a respectat semnalul de oprire regulamentar făcut de agenţi, astfel încât la câteva sute de metri a fost oprit" spun poliştii.

În maşina trasă pe dreapta se mai afla un copil de 11 ani. Poliţiştii au observat că preotul aflat la volan mirosea a alcool, aşa că l-au pus să sufle în etilotest. Nu le-a fost uşor să-i testeze alcoolemia. A fost nevoie de mai multe încercări. Într-un final, a apărut şi rezultatul: 0,58.

Poliţiştii spun că preotul a justificat prezenţa alcoolului în sânge prin faptul că a luat sfânta taină a împărtăşaniei, aşa cum este prevăzut în religia ortodoxă, respectiv paharul de vin.

Preotul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice şi se va alege cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Agenţii i-au reţinut permisul de conducere.

×
Subiecte în articol: preot BOR biserica vin baut beat permis amenda etilotest
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close