Antena 3 CNN Actualitate Preot sibian, după ce a ajuns în spital din cauza COVID-19: ”Dintr-un antivaccinist, am ajuns un promotor fervent al vaccinului. Toți intră pe picioare, apoi are loc trierea”

Preot sibian, după ce a ajuns în spital din cauza COVID-19: ”Dintr-un antivaccinist, am ajuns un promotor fervent al vaccinului. Toți intră pe picioare, apoi are loc trierea”

Preotul Achim Băcilă, fost consilier PNL, se declară un vaccinist convins după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ajuns pe patul spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu.

Preot sibian, după ce a ajuns în spital din cauza COVID-19: ”Dintr-un antivaccinist, am ajuns un promotor fervent al vaccinului. Toți intră pe picioare, apoi are loc trierea”
Sursa foto: turnulsfatului.ro
de Redacția Antena 3    |    21 Oct 2021   •   19:43

„Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă, în bucuria celor dragi, alții în Iad, în întuneric… ducându-i , alții…

Dintr-un antivaccinist, acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului, la fel ca sfințitul starețul Efrem Vatopedinul… Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice, care iau nepregătite sute de suflete…

Dragii mei, vaccinați-vă, ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria, vaccinată, n-are Covid, iată un exemplu concludent”, este mesajul lui Achim Băcilă, publicat pe Facebook de teologul Zosim Dorin Oancea.

Pr.Achim Băcilă din Sibiu este ctitorul uneia dintre cele mai frumoase biserici din oraș, cu hramul Înălțarea Domnului....

Posted by Oancea Zosim Dorin on Wednesday, October 20, 2021

×
Subiecte în articol: preot vaccin COVID-19 Sibiu
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close