Antena 3 CNN Actualitate Presă: Poliţistul din Târgovişte care a fost lovit cu o sticlă în cap a ieşit din comă

Presă: Poliţistul din Târgovişte care a fost lovit cu o sticlă în cap a ieşit din comă

Presă: Poliţistul din Târgovişte care a fost lovit cu o sticlă în cap a ieşit din comă
15 Sep 2010   •   14:03

Poliţistul din Târgovişte care a fost lovit în cap cu o sticlă a ieşit din comă. Codruţ Oprea, în vârstă de 24 de ani, a  început să răspundă la stimuli şi colegii lui au reuşit să comunice cu el prin semne, informează Adevărul. Starea de sănătate a poliţistului dă semne de îmbunătăţire, după o zece zile de la producerea incidentului.

?Am fost acum două zile la Codruţ şi este mai bine. Nu poate să vorbească dar am încercat să comunic cu el pentru a vedea dacă răspunde la stimuli. Îi spuneam: ?Codruţ încearcă să mişti ceva, să-mi dai un semn?, şi el îmi răspundea printr-un gest?, a declarat comisarul de poliţie Tache Vasile, inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa pentru Adevărul.

Doctorii sunt în continuare rezervaţi în privinţa şanselor de recuperare ale poliţistului. Medicii spun că nu pot da speranţe deşarte până nu au o certitudine.

Poliţistul a fost lovit cu o sticlă în cap de Uţă Daniel, zis Danezu?, care face parte din clanul Ghenosu?. Incidentul s-a petrecut într-un bar din centrul Târgoviştei, pe 5 septembrie. Agresorul a fost prins şi arestat pentru 29 de zile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: spital politist coma
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close