Antena 3 CNN Actualitate Președintele SANITAS, bolnav de COVID-19: Plămânii mei, afectați 50%. Îmi cam dă fiori. Micii sau pâinea au același gust

Președintele SANITAS, bolnav de COVID-19: Plămânii mei, afectați 50%. Îmi cam dă fiori. Micii sau pâinea au același gust

Președintele SANITAS, Viorel Hușanu, a fost infectat cu coronavirus şi spune că are ambii plămâni afectați de boală, nu are gust și nici miros. 

Președintele SANITAS, bolnav de COVID-19: Plămânii mei, afectați 50%. Îmi cam dă fiori. Micii sau pâinea au același gust
Sursa foto: Agepres
de Milena Niță    |    17 Oct 2020   •   12:46

"Sunt în a cea de-a 11 zi de când am COVID și vă spun R Ă S P I C A T celor care încă credeți că este banalitate: NU ESTE DE GLUMĂ! 

Şeful SANITAS: Ambii mei plămâni au fost afectați, 25-50%. Îmi cam dă fiori. Protejați-vă!

Miros încă nu am. Gust... micii sau pâinea au același gust. Este depresiv să nu mai fie nimic ca înainte. 

Rezultatul evaluării CT arată că ambii mei plămâni au fost afectați, iar procentul de 25-50% îmi cam dă fiori. Protejați-vă! Protejați-i pe cei din jurul vostru", a atras atenţia Viorel Hușanu, pe pagina sa de Facebook.

COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Stretagică a anunţat, vineri, 4.026 noi cazuri de infectare cu coronavirus și 75 de decese, din care trei la categoria de vârstă 20-29 de ani. La terapie intensivă sunt 726 de bolnavi.

Până vineri, 16 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 172.516 cazuri de persoane cu COVID-19 şi 5.749 au murit.

×
Subiecte în articol: Viorel Hușanu sanitas coronavirus
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close