Antena 3 Actualitate Preşedintele a sărbătorit "succesurile" Elenei Băsescu, pe melodia "Fetele lui tata" (VIDEO)

Preşedintele a sărbătorit "succesurile" Elenei Băsescu, pe melodia "Fetele lui tata" (VIDEO)

08 Iun 2009   •   18:42
Preşedintele a sărbătorit "succesurile" Elenei Băsescu, pe melodia "Fetele lui tata" (VIDEO)
Sursa foto: basescu traian elena

Preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut ziua de votare ca orice român model. Dimineaţa a mers la secţia de votare, la liceul A.D. Xenopol din Capitală, însoţit de soţie şi de fiica cea mică.

După ce şi-a exercitat dreptul garantat de Constituţie, şeful statului a fost nevoit să răspundă şi obligaţiilor de cap de familie. A mers la cumpărături într-un hypermarket din Bucureşti, cu o listă întocmită de soţie. Fructe, apă plată, şedinţă foto... Nu este de altfel prima dată când preşedintele rămâne cu cămara goală în zi de vot. Ultima dată s-a întâmplat în ziua referendumului privind suspendarea sa.

Seara l-a prins pe Traian Băsescu tot cu îndatoririle de familie. Imediat după anunţarea rezultatelor de la exit poll-uri, Traian Băsescu a mers la sediul de campanie al fiicei sale, pentru a o felicita pentru proaspăt obţinuta slujbă de europarlamentar.

Preşedintele Traian Băsescu a sărbătorit victoria fiicei sale şi a PD-L în alegerile europarlamentare, pînă tîrziu în noapte, la un restaurant din capitală, unde a avut din nou parte de o şedinţă foto, dar şi de o dedicaţie din partea orchestrei care i-a cântat melodia ?Fetele lui tata?.

La plecare, şeful statului a ieşit pe uşa din spate, ca să nu dea ochii cu jurnaliştii adunaţi la intrarea în local. Doamnele - Maria, Elena, Elena - Udrea şi ceilalţi sărbătoriţi au părăsit petrecerea la fel de discret.

Antena3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close