Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, trimis în judecată pentru luare de mită

Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, trimis în judecată pentru luare de mită

Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, trimis în judecată pentru luare de mită
Sursa foto: Foto: ne-cenzurat.ro
31 Aug 2011   •   12:24

Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a fost trimis în judecată pentru luare de mită.

Daniel Boda este acuzat că ar fi primit 5.000 de euro şpagă pentru a dispune restituirea autorizatiei de functionare a unei societati de distribuire medicamente.

Acesta urmează a fi judecat alături de Săndel Alexandrescu - fost administrator al SC IOANA MED FARM SRL Ştefăneşti, judeţul Argeş, acuzat de dare de mită în formă continuată şi instigare la dare de mită, soşţia acestuia, Anca Elena Alexandrescu, informează Mediafax.

În zilele de 10 septembrie şi 21 septembrie 2010, Boda Daniel, în calitate de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, a primit suma totală de 5.000 euro de la inculpatul Alexandrescu Săndel, prin intermediul soţiei sale, inculpata Alexandrescu Anca Elena

Tranzacţia a fost făcută pentru a aproba efectuarea unei noi inspecţii la sediul SC IOANA MED FARM SRL Ştefăneşti prin care să se constate, în mod nereal, remedierea deficienţelor.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Argeş.

×
Subiecte în articol: luare de mita spaga
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close