Antena 3 Actualitate Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, trimis în judecată pentru luare de mită

Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, trimis în judecată pentru luare de mită

de Antena3.ro    |    31 Aug 2011   •   12:24
Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, trimis în judecată pentru luare de mită
Sursa foto: Foto: ne-cenzurat.ro

Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a fost trimis în judecată pentru luare de mită.

Daniel Boda este acuzat că ar fi primit 5.000 de euro şpagă pentru a dispune restituirea autorizatiei de functionare a unei societati de distribuire medicamente.

Acesta urmează a fi judecat alături de Săndel Alexandrescu - fost administrator al SC IOANA MED FARM SRL Ştefăneşti, judeţul Argeş, acuzat de dare de mită în formă continuată şi instigare la dare de mită, soşţia acestuia, Anca Elena Alexandrescu, informează Mediafax.

În zilele de 10 septembrie şi 21 septembrie 2010, Boda Daniel, în calitate de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, a primit suma totală de 5.000 euro de la inculpatul Alexandrescu Săndel, prin intermediul soţiei sale, inculpata Alexandrescu Anca Elena

Tranzacţia a fost făcută pentru a aproba efectuarea unei noi inspecţii la sediul SC IOANA MED FARM SRL Ştefăneşti prin care să se constate, în mod nereal, remedierea deficienţelor.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Argeş.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close